top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαG.Pepetsios

Ομάδες Διατροφής

Έγινε ενημέρωση: 2 Αυγ 2019


Η διατροφή μας και οι διατροφικές επιλογές που κάνουμε επηρεάζονται άμεσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Αυτό επιδρά τόσο στο βάρος μας όσο και στην επίτευξη των διατροφικών μας στόχων. Οι επιδράσεις της σκέψης, του συναισθήματος και του περιβάλλοντος, αρκετές φορές τείνουν να λειτουργούν ως εμπόδια στην επιτυχία και την επιβράβευση των κόπων μας, κάνοντας την προσπάθεια δυσκολότερη και το στόχο πολλές φορές ανέφικτο.



Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν οι ομάδες ψυχοεκπαίδευσης. Οι ομάδες απευθύνονται σε όσους έχουν δυσκολίες να σταθεροποιηθούν στο ιδανικό για τους ίδιους βάρος, καθώς και σε όλους εκείνους που ενώ προσπαθούν δεν έχουν επιτύχει το στόχο τους μέχρι σήμερα. Η συμμετοχή στις ομάδες θα σας βοηθήσει στον λειτουργικότερο τρόπο διαχείρισης και αντιμετώπισης των καταστάσεων που εμποδίζουν την επίτευξη των διατροφικών σας στόχων και σκοπεύει σε μια υγιή σχέση μεταξύ εαυτού – φαγητού και κατ’ επέκταση στην επίτευξη των στόχων σε μακρόχρονη ή και μόνιμη βάση.



Οι ομάδες προσφέρουν ένα πλαίσιο ψυχικής στήριξης και ενδυνάμωσης, διερευνώντας και εντοπίζοντας τις προσωπικές ανάγκες και δυσκολίες του κάθε μέλους ξεχωριστά, διαμέσου της ενημέρωσης, της αυτοπαρατήρησης και της εύρεσης αποτελεσματικότερων επιλογών για τον καθένα. Επίσης, η αλληλεπίδραση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας παρέχει στους συμμετέχοντες ένα περιβάλλον ασφάλειας, φροντίδας και αλληλοκατανόησης.


Προϋπόθεση για την συμμέτοχή στις ομάδες, μετά την ένδειξη ενδιαφέροντος από μέρους σας, είναι μια αρχική συνέντευξη από τους ειδικούς, με σκοπό την διαφύλαξη της ομοιογένειας της ομάδας.


Ο κύκλος συναντήσεων περιλαμβάνει είκοσι συναντήσεις. Οι διαθέσιμες θέσεις ανά ομάδα είναι 7 το μέγιστο. Οι διάρκεια των συναντήσεων είναι δύο ώρες και το κόστος συμμετοχής είναι 60€ ανά συνάντηση. Όσοι συμμετέχοντες πληρώσουν προκαταβολικά ολόκληρο τον κύκλο των συναντήσεων, θα έχουν έκπτωση 15% επι του συνολικού ποσού. Οι συμμετέχοντες που θα προπληρώνουν το μήνα συναντήσεων θα λαμβάνουν 10% έκπτωση στο ποσό πληρωμής.


Οι ομάδες διεξάγονται υπό την επίβλεψη του Εγγεγραμμένου Συμβουλευτικού Ψυχολόγου & Ψυχοθεραπευτή, Πεπέτσιου Γεώργιου και του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Ντάφλου Νικόλαου.

17 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page