top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαG.Pepetsios

Διαδικτυακές ομάδες ψυχοεπιμόρφωσης & ψυχολογικής υποστήριξης

Έγινε ενημέρωση: 1 Μαΐ 2020

Έχει φανεί πως συγκεκριμένες περίοδοι στη ζωή μπορεί να είναι εμποτισμένες με έντονο στρες, αβεβαιότητα, φόβο, άγχος, θυμό όπως και ένα εύρος άλλων δύσκολων, επώδυνων και δυσάρεστων συναισθημάτων και σκέψεων.

Διαφορετικές προκλήσεις της καθημερινότητας είναι φυσιολογικό να αναστατώνουν και να διαταράσσουν τις συνήθειες και την αίσθηση ασφάλειας, δημιουργώντας και διευρύνοντας τις ανάγκες και τις ευκαιρίες προσαρμογής και υγείας.



Είναι γνωστό ότι η ψυχική υγεία και η ψυχική ευημερία αποτελούν ουσιαστικό μέρος της γενικότερης υγείας του ατόμου, ενώ την ίδια στιγμή συχνά επιδρούν ενδυναμώνοντας ή αποδυναμώνοντας ουσιαστικούς για την υγεία παράγοντες επικινδυνότητας και προστασίας, διακυβεύοντας την ανάπτυξη περαιτέρω δυσκολιών και προβλημάτων υγείας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, και την απαραίτητη συνέχιση φροντίδας για την ψυχική υγεία, σε κάθε συνθήκη η προσαρμογή των υπηρεσιών που προσφέρουμε κρίθηκε απαραίτητη.

Κάνοντας πράξη αυτή την προσαρμογή έχουμε φροντίσει πέραν των ψυχοθεραπευτικών συναντήσεων διαμέσου της υποστήριξης της μεθόδου τηλεδιάσκεψης και σε συνεργασία με άλλους συνεργάτες την ανάπτυξη των πιο κάτω διαδικτυακών ομάδων ψυχοεπιμόρφωσης και ψυχολογικής υποστήριξης:


1. Φροντίζοντας τον εαυτό σε περιόδους στρες: Βιωματικές τεχνικές χαλάρωσης, ηρεμίας και αντιμετώπισης δυσκολιών στο σήμερα.


2. Γνωρίζοντας & ενδυναμώνοντας τον εαυτό: Βιωματικές πρακτικές ανάπτυξης της αυτοεκτίμησης και αποτελεσματικές στρατηγικές επίτευξης των στόχων στη ζωή.


3. Βελτιώνοντας τη σχέση μας με το φαγητό. Εργαστήρι που αφορά τις διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορές και η αμφίδρομη σχέση τους με την ψυχική υγεία.


4. Βάδιζε πλάι μου: Εργαστήρι που εστιάζει στην βελτίωση των ρομαντικών και ερωτικών σχέσεων.


Οι ομάδες προσφέρουν ένα πλαίσιο ψυχικής στήριξης και ενδυνάμωσης, διερευνώντας και εντοπίζοντας τις προσωπικές ανάγκες και δυσκολίες του κάθε μέλους ξεχωριστά, διαμέσου της ενημέρωσης, της αυτοπαρατήρησης και της εύρεσης αποτελεσματικότερων επιλογών για τον καθένα. Επίσης, η αλληλεπίδραση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας παρέχει στους συμμετέχοντες ένα περιβάλλον ασφάλειας, φροντίδας και αλληλοκατανόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

368 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page