Εξερευνώντας τον λαβύρινθο της διατροφής

Το να τρως είναι αναγκαιότητα. Το να τρως έξυπνα είναι τέχνη – La Rochefoucaulddd9b9a_79127ef9ec96481ea95d317960967bb7

Η διατροφή μας και οι διατροφικές επιλογές που κάνουμε επηρεάζονται άμεσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Αυτό επιδρά τόσο στο βάρος μας όσο και στην επίτευξη των διατροφικών μας στόχων. Οι επιδράσεις της σκέψης, του συναισθήματος και του περιβάλλοντος, αρκετές φορές τείνουν να λειτουργούν ως εμπόδια στην επιτυχία και την επιβράβευση των κόπων μας, κάνοντας την προσπάθεια δυσκολότερη και το στόχο πολλές φορές ανέφικτο.

eat-slowly

Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν οι ομάδες ψυχοεπιμόρφωσης. Οι ομάδες απευθύνονται σε όσους έχουν δυσκολίες να σταθεροποιηθούν στο ιδανικό για τους ίδιους βάρος, καθώς και σε όλους εκείνους που ενώ προσπαθούν δεν έχουν επιτύχει το στόχο τους μέχρι σήμερα. Η συμμετοχή στις ομάδες θα σας βοηθήσει στον λειτουργικότερο τρόπο διαχείρισης και αντιμετώπισης των καταστάσεων που εμποδίζουν την επίτευξη των διατροφικών σας στόχων και σκοπεύει σε μια υγιή σχέση μεταξύ εαυτού – φαγητού και κατ’ επέκταση στην επίτευξη των στόχων σε μακρόχρονη ή και μόνιμη βάση.

sunaisthimatikh-uperfagia-aities-antimetwpish

Οι ομάδες προσφέρουν ένα πλαίσιο ψυχικής στήριξης και ενδυνάμωσης, διερευνώντας και εντοπίζοντας τις προσωπικές ανάγκες και δυσκολίες του κάθε μέλους ξεχωριστά, διαμέσου της ενημέρωσης, της αυτοπαρατήρησης και της εύρεσης αποτελεσματικότερων επιλογών για τον καθένα. Επίσης, η αλληλεπίδραση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας παρέχει στους συμμετέχοντες ένα περιβάλλον ασφάλειας, φροντίδας και αλληλοκατανόησης.

Προϋπόθεση για την συμμέτοχή στις ομάδες, μετά την ένδειξη ενδιαφέροντος από μέρους σας, είναι μια αρχική συνέντευξη από τους ειδικούς, με σκοπό την διαφύλαξη της ομοιογένειας της ομάδας.

Ο κύκλος συναντήσεων περιλαμβάνει 12 δίωρες συναντήσεις και το κόστος συμμετοχής για κάθε συνάντηση είναι 10€ (7€ για φοιτητές και άνεργους). Όσοι συμμετέχοντες πληρώσουν προκαταβολικά ολόκληρο τον κύκλο των συναντήσεων, θα έχουν έκπτωση 10% επί του συνολικού ποσού.

Οι ομάδες θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη του Ψυχοθεραπευτή Πεπέτσιου Γεώργιου και του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Ντάφλου Νικόλαου.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Οι ομάδες θα ξεκινήσουν στις 4 Οκτωβρίου.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ ή στο τηλέφωνο 97878710